Wil je weten wat je bedrijf waard is? Laat een waardebepaling uitvoeren!

Uiteindelijk komt ‘de waarde’ tot stand tijdens de onderhandeling rond de verkoop van je onderneming. Er zijn immers diverse waarderingsmethoden, mede afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt zal er een bepaalde methode toegepast worden. Het invullen van een webformuliertje zegt dan ook niets over de waarde van je onderneming. Het bepalen van de waarde is maatwerk en kan zelfs positief ‘beïnvloed’ worden, wanneer jij je onderneming tijdig ‘verkoop klaar’ maakt.

Bij het bepalen van de waarde, zijn diverse elementen van belang, zogenaamde ‘waardestuwers’. Denk aan specifieke succesfactoren, belangrijke klant- en leveranciersverhoudingen, opbouw van je personeelsbestand, bestendigheid van het verdienmodel en de markt- en bedrijfsrisico’s. Bij het bepalen van de waarde zal onder meer daarop ingezoomd worden.

Om te komen tot een goede waardebepaling maken wij graag kennis en leggen uit hoe wij je bij dit traject het beste bij kunnen helpen.

Meer weten?

Wij staan voor je klaar!

Wij denken graag met je mee om tot de beste deal te komen. Neem contact met ons op en wij denken vrijblijvend met je mee:

Neem contact met ons op!